Sepetim (0)
0
   
 
 
 
 
     

hazır tema - huseyin

Kinhank Super Console X5 PRO PS1/PS2 Video Oyun Konsolları, 16000+ Oyun, Android 12 İşletim Sistemi, 8 GB+64 GB Retro Oyun Konso
Adet
12.999,00
Kinhank Super Console X5 PRO PS1/PS2 Video Oyun Konsolları, 16000+ Oyun, Android 12 İşletim Sistemi, 8 GB+64 GB Retro Oyun Konso
Kinhank Super Console X5 PRO PS1/PS2 Video Oyun Konsolları, 16000+ Oyun, Android 12 İşletim Sistemi, 8 GB+64 GB Retro Oyun Konsolu Desteği AV1, 2.4G/5G WiFi 5 Ethernet, RK3588S Yonga Seti, Kablosuz Denetleyici, 8K UHD Çıkışı
Ürün Fiyatı:
13.648,95(Peşin Fiyatına 3 Taksit)
Tek Çekim / Havale Fiyatı:
12.999,00Kdv Dahil (%5 İndirimli)
12.999,00
Adet
Sitemizde Satılan tüm ürünler resmi distribütör ve ithalatçılar tarafından 2 yıl garantili ve faturalı olduğunu, kesinlikle spot, ikinci el veya teşhir ürünü satmadığımızı beyan ederiz. Tüm ürünler; kullanılmamış, orijinal ve orijinal ambalajında üretici firma tarafından belirlenen paket ve kutu içeriğiyle gönderilmektedir.
Teslimat süresi, siparişi verdiğiniz tarihten itibaren İstanbul içi 3 iş günü İstanbul dışı maksimum 4 ilâ 5 iş günü içerisinde teslimatı yapılmaktadır.
Sitemizden satın almış olduğunuz ürün-ürünleri 14 gün içinde Cayma Hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz. İade etmek istediğiniz ürün-ürünleri faturası, garanti belgesi ve tüm aksesuarları ile birlikte bizdeuygun.com ’a göndermelisiniz. İade etmek istediğiniz ürünün ve aksesuarlarının kullanılmamış, ambalajının hasar görmemiş olması gerekmektedir. (Detaylı bilgi için; [email protected] no'lu çağrı merkezimizi arayıp bilgi alabilirsiniz.)
Taksit Seçenekleri için tıklayınız.
Telefonla Sipariş için tıklayınız.
Bizdeuygun.com’ da 256Bit SSL Güvenlik Serfitikası ve 3D Secure servisleri sayesinde güvenliğinizi riske atmadan güvenle ve özgürce alışveriş yapabilirsiniz.

Teslimat Süresi 7 gündür

OYUN LİSTESİ

MP100 Game List:           https://bit.ly/MP100GameList  
 Super Console X5 Pro: https://bit.ly/X5PROGAMELIST
 12TB HDD Game List:     https://bit.ly/Hyperspin-GL

 

Super Console X Cube / X Pro                            Super Console X Max / X3 Plus
64GB:                                                                    64GB

https://bit.ly/6w64Gamelist39                                https://bit.ly/4w64Gamelist

128GB                                                                  128GB

https://bit.ly/6w128Gamelist39                              https://bit.ly/5w128Gamelist

256GB                                                                   256GB

https://bit.ly/6w256Gamelist39                              https://bit.ly/6w256Gamelist

  



Super Console X King                                         500GB HDD
64GB                                                                      https://bit.ly/500GHDDGL

https://bit.ly/4w64Gamelist                                     

128GB                                                                    2TB HDD

https://bit.ly/6w128Gamelist39                               https://bit.ly/2THDDGL

256GB                                                                   500GB Retrobat HDD

https://bit.ly/6w256Gamelist39                              https://bit.ly/retrobat-500G

 

Super Console X5 Pro- Ana Bilgisayar

Super Console X5 Pro, RK3588'leri kullanır. Dört çekirdekli Cortex-A76 (büyük çekirdek) ve dört çekirdekli Cortex-A55'i (küçük çekirdek) entegre eden, ARM mimarisine sahip evrensel bir SoC'dir. Karmaşık grafik işlemlerini sorunsuzca çalıştırabilen G610 MP4 GPU ile donatılmıştır. Yerleşik 3D GPU, RK3588'i OpenGLES 1.1, 2.0 ve 3.2, OpenCL'i 2.2'ye kadar ve Vulkan1.2 ile tam uyumlu hale getirir. MMU'lu özel bir 2D donanım motoru, ekran performansını en üst düzeye çıkaracak ve sorunsuz çalışma sağlayacaktır. Ve 6 TOP'lu NPU, çeşitli yapay zeka senaryolarını güçlendirerek karmaşık senaryolarda, karmaşık video akışı analizinde ve diğer uygulamalarda yerel çevrimdışı yapay zeka hesaplama olanakları sağlar. Yerleşik çeşitli güçlü yerleşik donanım motorları, 8K@60fps H.265 ve VP9 kod çözücüleri, 8K@30fps H.264 kod çözücüleri ve 4K@60fps AV1 kod çözücüleri destekler; 8K@30fps H.264 ve H.265 kodlayıcıyı, yüksek kaliteli JPEG kodlayıcı/kod çözücüyü, özel görüntü ön işlemcisini ve son işlemcisini destekler.

En Yüksek Hız için 8 En Yüksek Yapılandırma

 

RK3588S ÇİP Performansı

 Amazing - Super Console X5 Pro ile saatlerce süren oyun eğlencesinin keyfini çıkarın. Bu retro oyun konsolu, devasa bir 4 TB harici oyun sabit sürücüsü ve 16.000'den fazla yerleşik oyunla donatılmıştır. Ayrıca PS2(658 oyun), PS1(1826 oyun), Sega Saturn (306 oyun), 3DS(482 oyun) ve Mame dahil 40'tan fazla klasik emülatörle uyumludur. Sorun yok, kusursuz bir oyun deneyimi için sadece tak ve çalıştır.

PS2 AAA oyunlarını çalıştırmak hayal değil

 Güçlü TV kutusuyla Ultra HD 8K deneyimini yaşayın. Gelişmiş video kod çözme yetenekleri sayesinde kristal netliğinde görüntü kalitesinin ve 60 fps'de akıcı 8K oynatmanın keyfini çıkarın. X5 PRO ile izleme deneyiminizin kalitesinden asla ödün vermeyeceksiniz.

8K HD EKRAN

AI-SR süper çözünürlük/AI-PQ görüntü kalitesi iyileştirmesini destekler ve cilt tonu optimizasyon algoritmasını entegre eder. 4K görüntü kalitesi 8K@30fps'ye, 1080P ise 4K'ya optimize edilmiştir ve ultra net görüntünün keyfini çıkarabilirsiniz

AI-SR süper çözünürlük

 Amazing - Super Console X5 Pro ile üstün görüntüleme deneyiminin keyfini çıkarın. 8K Ultra Yüksek Hızlı HDMI teknolojisiyle donatılan bu kablo, her parçacığı görüntüler ve her sinyal kaynağını hassasiyetle işler. Dinamik HDR ve 12 bit renk işleme, her karede derinlik, parlaklık, ayrıntı ve daha geniş bir renk gamı ​​sağlar. Şimdi görsellerinizi yükseltin.

8K sönümlü HDMI kablosu

 Super Console X5 Pro ile eşsiz oyun ve eğlence deneyimini yaşayın. Bu güçlü konsol, saniyede 120 kare gibi etkileyici bir hızda 4K çözünürlüğe sahiptir ve sürükleyici ve kusursuz bir oyun deneyimi sunar. 

4K @ 120 fps Yüksek frekans çıkışı

Favori içeriğinizi telefonunuzdan veya tabletinizden TV'nize kolayca aktarın. Kusursuz bir görüntüleme deneyiminin keyfini çıkarın ve bu çok yönlü konsolla eğlence kurulumunuzu yükseltin.

Chromecast'i destekleyin

Sorunsuz ve sürükleyici bir oyun deneyimi için bulut oyun akışı özelliğine sahip set üstü TV kutusuyla tanışın. İndirme veya güncellemeye gerek kalmadan geniş bir oyun kitaplığına anında erişimin keyfini çıkarın.  

Bulut Oyun Yayınını Destekleyin

Teslimat süresi, siparişi verdiğiniz tarihten itibaren İstanbul içi 3 İş günü İstanbul dışı maksimum 4-5 işgünü içerisinde teslimatı yapılmaktadır.
Ayrica ürün isminde veya ürün açıklamasında "Aynı Gün Kargo" yazan ürünler saat 16:00'ya kadar geçerlidir. 16:00'ya kadar verilen "Aynı Gün Kargo" ibareli ürünler aynı gün içerisinde kargolanmaktadır.
Satın aldığınız ürün / ürünler anlaşmalı kargo şirketimiz Yurtiçi Kargo tarafından garanti belgesi ve faturasıyla birlikte teslim edilecektir. Ürünü teslim alırken Kırık, ambalajı zarar görmüş, darbe vb.. gibi durumla karşılaşırsanız teslim alacağınız kargo yetkilisinin önünde açıp kontrol ediniz. (Siparişiniz Kapıda Ödemeli ise ödemeyi yaptıktan sonra açıp kontrol edebilirsiniz.) Eğer ürün yanlış veya taşıma sonucu herhangi bir zarar görmüş ise kargo yetkilisine tutanak tutturup ürünü teslim almayınız ve geri göndermeniz gerekmektedir. (Siparişiniz Kapıda Ödemeli ise tutanağı tutturduktan sonra kargo yetkilisinden ödemenizi geri alabilirsiniz.) Eğer ürünü kırık, ambalajı zarar görmüş, darbe vb.. darbeli ürünleri teslim alırsanız kargo görevini yerine getirmiş olur. Siparişi verilen tüm ürünlerin mutlaka kargo görevlisi yanında kontrol ederek kutuyu açmaları gerekmektedir. Aksi durumda kargo görevlisine tutanak tutturup ürünü kesinlikle teslim almayınız. (TV veya Beyaz Eşya ürünlerinin kutusunu dışarıdan kontrol ediniz. Ürünü servis gelene kadar kesinlikle açmayınız. Detaylı bilgi için [email protected] no’lu çağrı merkezimizi arayınız.)
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'da belirtilen, müşterinin 14 gün içerisinde ürünü iade etme hakkı dâhilinde iade ve değişim işlemleri gerçekleştirilmektedir.

*Ürün değişim ve iadelerinde 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da belirtilen esaslar, müşteri memnuniyeti açısından alt sınır olarak kabul edilmektedir.
Ürünü iade etmek için, orijinal kutusu aksesuarları varsa hediyesi ve iki nüsha faturasıyla birlikte bizdeuygun.com’ a göndermeniz gerekmektedir. İadenizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

14 gün içerisinde koşulsuz iadelerde kargo ücreti müşteriye aittir.

İadesi Olmayacak Ürünler
1. Tüketicinin özel istek ve talepleri doğrultusunda üretilen veya değişiklik yapılan ürünler,
2. Hızla bozulma veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler,
3. Tek kullanımlık bir ürün olması,
4. Hijyenik bir ürün olması,
5. Kopyalanabilir yazılım veya program olması,
6. DVD, CD vb. bir ürün olması,
7. Toner, kartuş, şerit vb. bir sarf malzeme olması,
8. Kozmetik ürünü olması,
9. Ürünün tekrardan satışa uygunluğunu yitirmesi,
10. 14 günlük cayma hakkı süresinin dolması
11. Ambalajı bozulmuş, ekran üzerinde ki koruyucu jelatinin sökülmüş olması, ürün üzerinde ki çiziklerden dolayı kesinlikle iade kabul edilmemektedir.
Yukarıda ki maddelerde yer alan ürünler ile ilgili kesinlikle iade kabul edilmemektedir.
BENZER ÜRÜNLER
ücretsiz kargo
hizli kargo
yeni
Kinhank Super Console X5 PRO PS1/PS2 Video Oyun Konsolları, 16000+ Oyun, Android 12 İşletim Sistemi, 8 GB+64 GB Retro Oyun Konso
13.648,95Ürün Fiyatı
12.999,00 Tek Çekim

Bizdeuygun.com Bizdeuygun Sanal Mağazacılık A.Ş.
Tel: 0850 250 0 917 Faks:
Bahçeşehir 2. Kısım Mah Şelale Cad. Barış Sok Spradon Kuleler A2/54 BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL Başakşehir İstanbul

 


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.